SZYBKI KONTAKT

WSPARCIE MAILOWE

Fundacja Polskiej Akademii Nauk rozpoczęła realizację projektu „Nowa jakość kształcenia zawodowego”. Projekt jest realizowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego na lata 2014 – 2020, Oś priorytetowa 08.00.00 Edukacja, RPZP.08.06.00 Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe oraz uczniów uczestniczących w kształceniu zawodowym i osób dorosłych uczestniczących w pozaszkolnych formach kształcenia zawodowego.

Projekt skierowany jest do 123 uczniów (w tym 67 dziewcząt) Technikum Morskiego kształcących się w zawodach technik logistyk, technik eksploatacji portów i terminali.

UCZESTNIKOM I UCZESTNICZKOM PROJEKTU OFERUJEMY KOMPLEKSOWE WSPARCIE W ZAKRESIE:

- Doradztwo zawodowe,

- Staże zawodowe,

- Zajęcia specjalistyczne w zakresie zdobywania dodatkowych uprawnień wiedzy i umiejętności zawodowych,

Serdecznie zachęcamy do udziału w projekcie!

Udział w projekcie jest bezpłatny.

Copyright © Fundacja Pan Lublin 2013. All rights reserved.
Projekt: Pro2DStudio & Antara