SZYBKI KONTAKT

WSPARCIE MAILOWE

Slider głównySlider głównySlider głównySlider głównySlider główny

Najbliższe szkolenia

24.04.2018
Zasady naliczania oraz rola opłaty skarbowej w postępowaniu administracyjnym.
20.04.2018
Zadania starosty jako organu nadzorującego stowarzyszenia. Działalność stowarzyszeń rejestrowych...
19.04.2018
Współczesna kancelaria i archiwum zakładowe. Prawo archiwalne w praktyce. Elementy elektronicznego..

System Certyfikacji VCC

Od grudnia 2013 r. jesteśmy partnerem Vocational Competence Certificate (VCC). Jest to system kształcenia i certyfikacji kompetencji zawodowych zgodny z Europejskimi Ramami Kwalifikacji, inicjatywą Unii Europejskiej „Nowe umiejętności w nowych miejscach pracy” (zakładającą dostęp Europejczyków do kształcenia zawodowego przez całe życie) oraz Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.

Więcej informacji można znaleźć na stronie www.vccsystem.eu.

Dołącz do nas

Zapoznaj się z naszą obszerną ofertą i dołącz do nas!

20.07.2013
Konferencja promująca ideę projektu e-OZEL

W dniu 18.06.2013 roku  odbyła się konferencja promująca idee projektu. Jej celem była promocja założeń projektu oraz prezentacja perspektyw rozwoju odnawialnych źródeł energii w województwie lubelskim. Uczestnikami konferencji byli  między innymi uczniowie szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych województwa lubelskiego. Podczas spotkania przedstawiono m.in.: wyniki badania kluczowego, wstępną wersję portalu wraz z grą edukacyjną on-line dotyczącą systemu e-OZEL oraz główne założenia projektu.

‹ First  < 5 6 7

Copyright © Fundacja Pan Lublin 2013. All rights reserved.
Projekt: Pro2DStudio & Antara