SZYBKI KONTAKT

WSPARCIE MAILOWE

Slider głównySlider głównySlider głównySlider głównySlider główny

Najbliższe szkolenia

01.03.2018
Aktualne problemy realizacji świadczeń z pomocy społecznej z uwzględnieniem orzecznictwa administra
27.02.2018
Współczesna kancelaria i archiwum zakładowe. Prawo archiwalne w praktyce. Elementy elektronicznego..
26.02.2018
Opłata planistyczna oraz skutki finansowe dla gmin wynikające miejscowych planów zagospodarowania...

System Certyfikacji VCC

Od grudnia 2013 r. jesteśmy partnerem Vocational Competence Certificate (VCC). Jest to system kształcenia i certyfikacji kompetencji zawodowych zgodny z Europejskimi Ramami Kwalifikacji, inicjatywą Unii Europejskiej „Nowe umiejętności w nowych miejscach pracy” (zakładającą dostęp Europejczyków do kształcenia zawodowego przez całe życie) oraz Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.

Więcej informacji można znaleźć na stronie www.vccsystem.eu.

Dołącz do nas

Zapoznaj się z naszą obszerną ofertą i dołącz do nas!

Szkolenia

DATA  TEMAT MIEJSCE  CENA NETTO
13.04.2018

Zakładowy fundusz świadczeń soclanych w sektorze finansów publicznych, jednostkach oświatowych i sektorze prywatnym - według aktualnego stanu prawnego po zmianach przepisów w 2018 r.

12.04.2018

Zmiany w prawie pracy 2016, 2017 i 2018 dokumentacja kadrowa - 2018 rok

Lublin 300,00 zł
19.03.2018 Regulacja stanu prawnego dróg w świetle nowelizacji przepisów, ze szczególnym uwzględnieniem zmian zmian prawa geodezyjnego. Lublin 300,00 zł
05.03.2018

Kontrola podatkowa w gminie – rodzaje kontroli oraz metodyka ich wykonywania

(zasady i sposób realizacji kontroli w zakresie: podatku od nieruchomości, podatku rolnego, podatku leśnego, opłaty reklamowej; kontrola inkasentów podatkowych)

02.03.2018

Ochrona danych osobowych pracowników w świetle RODO  2018 r.

Lublin 300,00 zł
01.03.2018 Aktualne problemy realizacji świadczeń z  pomocy społecznej z uwzględnieniem orzecznictwa administracyjnego. Lublin 300,00 zł
27.02.2018 Współczesna kancelaria i archiwum zakładowe. Prawo archiwalne w praktyce. Elementy elektronicznego zarządzania dokumentacją Lublin 300,00 zł
26.02.2018 Opłata planistyczna oraz skutki finansowe dla gmin wynikające miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego. Opłata infrastrukturalna, odpowiedzialność odszkodowawcza gmin - nowe rozwiązania na tle projektu kodeksu urbanistyczno-budowlanego Lublin 300,00 zł

Copyright © Fundacja Pan Lublin 2013. All rights reserved.
Projekt: Pro2DStudio & Antara